Youth Shaklee : Masker Dari Pulau Jeju



Youth Shaklee. Masker daripada abu gunung berapi Pulau Jeju. Produk terbaru Youth Shaklee.

Pasti ramai yang tertanya-tanya apa produk Shaklee yang baru masuk ke Malaysia baru-baru ini. Ramai yang akan rasa sangat happy bila tahu sebab ianya sangat penting dalam langkah penjagaan kulit.

Ya, ia adalah skincare line Shaklee iaitu Youth Shaklee. Memandangkan Skincare Line Youth Shaklee daat sambutan yang sangat memberangsangkan sehingga terjual berpuluh ribu set dalam masa lebih kurang SETAHUN sahaja, Shaklee bawakan MASK yang sangat best untuk semua pengguna setia Youth Shaklee.

Mask daripada Youth Shaklee didatangkan dengan 2 jenis Mask.

Youth Shaklee : 2 Jenis Mask

Untuk keluaran terbaru ini, ada 2 jenis mask dan anda akan nikmati promosi beli 1 percuma 1.

Hydrating Gel Mask

Mask ini sangat sesuai bagi jenis kulit :
>>Kering
>>Combination skin (Oily + Dry)

Mask ni rasanya sejuk-sejuk dan ada effect fresh selepas pakai. Memang best sangat Masker Youth Shaklee ni.

Warna dia kuning-kuning keemasan.

Rugi sangat kalau anda belum lagi cuba Mask daripada Youth Shaklee ini. Anda boleh gunakan Gel Hydrating Mask ini di bahagian pipi atau di kawasan kulit yang anda rasa kering.

Anda boleh datang ke branch Shaklee untuk periksa sel kulit anda. Boleh hubungi Liyana untuk buat appointment. 019-2075835

Purifying Clay Mask

Okay, mask yang kedua adalah Clay Mask.

Clay mask ini diperbuat daripada debu gunung berapi Pulau Jeju Korea. Ianya Natural dan 100% selamat

Sesuai untuk :
>>Kulit Berminyak
>>Kulit Combination.

Bagi sesiapa yang mengalami isu kulit berminyak, pori terbuka dan whiteheads/blackheads tu elok sangat-sangat cuba Clay Mask ni. Memang untuk korang

Lepas guna memang rasa kulit fresh, bersih dan best sangat. Korang memang kena try.

Sebelum try, boleh lah check skin korang di branch Shaklee. Boleh contact Kak Liyana untuk appointment ya. 019-2075835

Kelebihan Mask Youth daripada Shaklee

Kelebihan Mask Youth daripada Shaklee. Puriffying Clay Mask. Pengedar Shaklee Liyana : 019-2075835

Purifying Clay Mask ni, dapat membantu kita untuk buang semua kekotoran yang ada di kulit kita

Bayangkan, kulit kita setiap hari terdedah dengan pelbagai pencemaran. Walaupun kita hanya duduk di dalam rumah, abuk halus dan kotoran daripada peluh tetap boleh mencemar kulit kita

Clay mask ni memang sangat terkenal dalam membersihkan kulit muka kita. So, clay mask ni boleh digunakan sebagai rutin mingguan. Dengan penggunaan yang berkala, anda akan dapat kulit yang sangat cantik dan lembut

Hydrating Gel Mask ni pula sangat sesuai bagi yang mempunyai kulit kering. Sebab kalau kulit kita kering, biasanya ia akan rasa lebih selesa guna mask jenis gel dan ada effect hydrating.

Guna Gel Mask Youth ni, memang kulit anda akan rasa fresh, sejuk, segar dan bersih sangat-sangat. Ramai SID Shaklee dah guna Mask ni. Bisnes leader siap bagi reward lagi pada SID yang dah achieve target masing-masing bulan ni.

Nampak kan betapa bestnya mask youth ni.

Duduk di rumah pun boleh feeling-feeling pergi spa. Memang lepas guna rasa macam baru buat facial di spa. Memang best. Jerawat pun akan reda bila guna Clay mask ni. Anda memang kena rasa sendiri effectnya.

Orang mempunyai kulit kering, lebih berpotensi untuk mengalami kulit berkedut lebih cepat. Kulit kering akan lebih mudah mendapat kesan penuaan berbanding orang yang mempunyai kulit yang lembap dan normal.

Jika anda menginginkan kulit yang cantik, anjal dan berseri serta lebih muda, anda wajib guna Skincare lain daripada Youth ni. Termasuklah Mask terbaru ni.

Cara Dapatkan Mask Youth Shaklee

Anda boleh dapatkan Mask Youth ini daripada Saya. Kak liyana. Pengedar Shaklee yang berpengalaman 22 tahun menggunakan produk Shaklee.

Dengan pengalaman saya yang luas, saya dapat bantu anda untuk dapatkan konsultansi berkesan setiap kali anda menggunakan setiap produk Shaklee. Sebab apa ? Sebab kak liyana sangat mahir tentang ilmu produk.

Selain daripada 22 tahun pengalaman, Kak liyana juga dibimbing oleh doktor dan Pakar Nutrisi yang berpengalaman. Kak liyana sangat aktif menghari seminar-seminar yang dianjurkan oleh doktor-doktor tempatan dan juga saintis antarabangsa daripada US.

Dengan ilmu yang kak liyana ada, kak liyana memang boleh bantu anda semua dapat konsultansi berkesan dan beli produk Shaklee murah dengan lebih berbaloi dan puas hati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *