OSTEMATRIX SHAKLEE UNTUK SIAPA ?

Ada yang bertanya, Siapa yang sesuai ambil suplemen kalsium iaitu Ostematrix Shaklee ni ? Saya merupakan Pengedar Vivix Shaklee Petaling jaya dan Agen Vivix Shaklee Malaysia. Boleh berhubung dengan saya liyana, untuk keterangan kanjut. Call/Whatsapp : 019-2075835

1)Orang susah tidur malamĀ 

Kandungan kalsium dan magnesium mampu membantu kita mendapatkan tidur yang lebih berkualiti dan lena. Bagi yang menghadapi masalah insomnia, boleh amalkan ostematrix Shaklee. Ia membantu kita mendapat tidur dan rehat yang berkualiti pada waktu malam.

2)Ibu yang sedang menyusukan anak menyusu

Ibu dan bayi kedua-duanya memerlukan kalsium. Apabila ibu melahirkan, ibu kehilangan banyak kalsium.

Bayi pula sanagt memerlukan kalsium ketika dalam kandungan lagi. Dengan pengamalam Ostematrix Shaklee ketika hamil dan semasa berpantang serta menyusu, bayi dan ibu akan mendapat khasiat kalsium yang cukup.

Orang yang makan Ostematrix Shaklee ni ketika hamil, kebiasaannya anak mereka memang akan kuat tulangnya sejak lahir lagi.

3) Orang yang sering menghadapi masalah sembelit/bu yang sembelit ketika berpantang

Kalsium membantu menguatkan otot. Usus kita juga memerlukan kalsium untuk ia kuat dan boleh mengembang dan mengencut untuk memastikan najis boleh bergerak ke rektum dengan lancar.

4)Ibu yang sedang hamil

Ketika hamil, ibu sangat memerlukan kalsium lebih-labih lagi tulang perlu kuat untuk menampung bayi dalam kandungan. Bayi dalam kandungan juga memerlukan kalsium yang cukup untuk berkongsi dengan ibu supaya perkembangan dan pembentukan tulang bayi cantik dan lebih sempurna.

5) Wanita yang sering mengalami masalah senggugut

Ostematrix Shaklee ni sangat terkenal dengan panggilan pain killer semulajadi yang selamat dan natural

Wanita yang sering mengalami muscle cramp ketika haid/period, boleh amalkan Ostematrix Shaklee yang mengandungi kalsium dan magnesium yang membantu mengurangkan cramp ketika haid. Boleh ambil sekali dengan teman baik wanita GLA Complex

6)Orang mengalami masalah tulang rapuh atau gigi rapuh

99% kalsium ada dalam tulang dan gigi. bila semakin tua, kita akan nampak mereka lebih terdedah kepada tulang reput dan osteoporosis. Bila jatuh bilik air, mudah sangat tulang retak.

2 Replies to “OSTEMATRIX SHAKLEE UNTUK SIAPA ?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *