Youth Shaklee : Masker Dari Pulau Jeju



Youth Shaklee. Masker daripada abu gunung berapi Pulau Jeju. Produk terbaru Youth Shaklee.

Pasti ramai yang tertanya-tanya apa produk Shaklee yang baru masuk ke Malaysia baru-baru ini. Ramai yang akan rasa sangat happy bila tahu sebab ianya sangat penting dalam langkah penjagaan kulit.

Ya, ia adalah skincare line Shaklee iaitu Youth Shaklee. Memandangkan Skincare Line Youth Shaklee daat sambutan yang sangat memberangsangkan sehingga terjual berpuluh ribu set dalam masa lebih kurang SETAHUN sahaja, Shaklee bawakan MASK yang sangat best untuk semua pengguna setia Youth Shaklee.

Mask daripada Youth Shaklee didatangkan dengan 2 jenis Mask.

Youth Shaklee : 2 Jenis Mask

Untuk keluaran terbaru ini, ada 2 jenis mask dan anda akan nikmati promosi beli 1 percuma 1.

Hydrating Gel Mask

Mask ini sangat sesuai bagi jenis kulit :
>>Kering
>>Combination skin (Oily + Dry)

Mask ni rasanya sejuk-sejuk dan ada effect fresh selepas pakai. Memang best sangat Masker Youth Shaklee ni.

Warna dia kuning-kuning keemasan.

Rugi sangat kalau anda belum lagi cuba Mask daripada Youth Shaklee ini. Anda boleh gunakan Gel Hydrating Mask ini di bahagian pipi atau di kawasan kulit yang anda rasa kering.

Anda boleh datang ke branch Shaklee untuk periksa sel kulit anda. Boleh hubungi Liyana untuk buat appointment. 019-2075835

Purifying Clay Mask

Okay, mask yang kedua adalah Clay Mask.

Clay mask ini diperbuat daripada debu gunung berapi Pulau Jeju Korea. Ianya Natural dan 100% selamat

Sesuai untuk :
>>Kulit Berminyak
>>Kulit Combination.

Bagi sesiapa yang mengalami isu kulit berminyak, pori terbuka dan whiteheads/blackheads tu elok sangat-sangat cuba Clay Mask ni. Memang untuk korang

Lepas guna memang rasa kulit fresh, bersih dan best sangat. Korang memang kena try.

Sebelum try, boleh lah check skin korang di branch Shaklee. Boleh contact Kak Liyana untuk appointment ya. 019-2075835

Kelebihan Mask Youth daripada Shaklee

Kelebihan Mask Youth daripada Shaklee. Puriffying Clay Mask. Pengedar Shaklee Liyana : 019-2075835

Purifying Clay Mask ni, dapat membantu kita untuk buang semua kekotoran yang ada di kulit kita

Bayangkan, kulit kita setiap hari terdedah dengan pelbagai pencemaran. Walaupun kita hanya duduk di dalam rumah, abuk halus dan kotoran daripada peluh tetap boleh mencemar kulit kita

Clay mask ni memang sangat terkenal dalam membersihkan kulit muka kita. So, clay mask ni boleh digunakan sebagai rutin mingguan. Dengan penggunaan yang berkala, anda akan dapat kulit yang sangat cantik dan lembut

Hydrating Gel Mask ni pula sangat sesuai bagi yang mempunyai kulit kering. Sebab kalau kulit kita kering, biasanya ia akan rasa lebih selesa guna mask jenis gel dan ada effect hydrating.

Guna Gel Mask Youth ni, memang kulit anda akan rasa fresh, sejuk, segar dan bersih sangat-sangat. Ramai SID Shaklee dah guna Mask ni. Bisnes leader siap bagi reward lagi pada SID yang dah achieve target masing-masing bulan ni.

Nampak kan betapa bestnya mask youth ni.

Duduk di rumah pun boleh feeling-feeling pergi spa. Memang lepas guna rasa macam baru buat facial di spa. Memang best. Jerawat pun akan reda bila guna Clay mask ni. Anda memang kena rasa sendiri effectnya.

Orang mempunyai kulit kering, lebih berpotensi untuk mengalami kulit berkedut lebih cepat. Kulit kering akan lebih mudah mendapat kesan penuaan berbanding orang yang mempunyai kulit yang lembap dan normal.

Jika anda menginginkan kulit yang cantik, anjal dan berseri serta lebih muda, anda wajib guna Skincare lain daripada Youth ni. Termasuklah Mask terbaru ni.

Cara Dapatkan Mask Youth Shaklee

Anda boleh dapatkan Mask Youth ini daripada Saya. Kak liyana. Pengedar Shaklee yang berpengalaman 22 tahun menggunakan produk Shaklee.

Dengan pengalaman saya yang luas, saya dapat bantu anda untuk dapatkan konsultansi berkesan setiap kali anda menggunakan setiap produk Shaklee. Sebab apa ? Sebab kak liyana sangat mahir tentang ilmu produk.

Selain daripada 22 tahun pengalaman, Kak liyana juga dibimbing oleh doktor dan Pakar Nutrisi yang berpengalaman. Kak liyana sangat aktif menghari seminar-seminar yang dianjurkan oleh doktor-doktor tempatan dan juga saintis antarabangsa daripada US.

Dengan ilmu yang kak liyana ada, kak liyana memang boleh bantu anda semua dapat konsultansi berkesan dan beli produk Shaklee murah dengan lebih berbaloi dan puas hati.

Raya Dengan Sihat : Vitamin Wajib Semasa Hari Raya

Raya Dengan Sihat. Vitamin Wajib Semasa Hari Raya. Suplemen Yang Perlu Diambil Sewaktu Beraya.

Raya Dengan Sihat : Apa Yang Berisiko Ketika Raya Sebenarnya ?

Bayangkan pada hari raya, kita akan berkumpul dengan sanak sauara dan jiran tetangga yang datang daripada macam-macam tempat. Lebih-lebih lagi bagi yang ada anak kecil yang masih bayi atau sudah besar. Mereka adalah antara golongan yang sangat mudah terkena virus.

Bila tiba hari raya juga, kita fahamlah kan, memang ramai yang sangat teruja sebab nak meraikan syawal kita. Jadi, kita tends untuk makan macam-macam. Ketupat, Rendang, Nasi Dagang, Dodol dan macam-macam lagi makanan yang sangat mengiurkan.

Tapi, tahukah anda, Bulan Syawal merupakan Bulan yang mencatatkan bulan paling ramai yang terkena serangan GOUT

Sesiapa yang ada pengalaman atau penegalaman orang terdekat je lah tahu macam mana sakitnya kena serangan GOUT ni. Memang sakit.

Tak kurang juga, peningkatan kepada maslah kencing manis dan juga kolestrol

Sebab apa ? Sebab macam-macam makanan terhidang atas meja di rumah mahupun rumah jiran tetangga yang kita ziarah. Selepas satu rumah ke satu rumah. Lepas satu open house ke satu openhouse yang lain.

Makanan-makanan yang kita makan memang lah kita rasa ia tak memudaratkan. Maklumlah. Dalam setahun, sebulan sahaja makan besar. Tak masuk lagi dengan kuih-kuih raya yang beraneka warna, bentuk dan Rasa.

Bukan tak boleh menikmati semua makanan itu. Yelah. Kita orang Malaysia, memang kena ada karbohidrat (NASI).

Tapi macam mana kita nak pastikan makanan yang kita makan itu tidak menyebabkan tahap kesihatan kita merudum secara tidak sedar ? Erti kata lain, kita nak raya dengan sihat dan bergaya gitu.

Memang wajib ada suplemen. Suplemen yang antaranya mampu tukarkan terus gula dalam badan kita ke dalam bentuk tenga. So, Takdelah gula itu bertebaran di dalam salur darah kita yang boleh menyebabkan kencing manis.

Jom kita lihat Suplemen apa yang boleh bantu kita Raya Dengan Sihat

(1)Vitamin C

Vitamin C Shaklee. Pengedar Shaklee Liyana : 019-2075835

Vitamin C bukan sahaja untuk mencantikkan kulit tetapi ia bekerja untuk menambah dan menguatkan sel darah putih. Sebab apa ?

Sel darah putih mengandungi salah satu komponen yang dinamakan MACOPHAGE. Ia bertindak untuk makan dan musnahkan sel yang tak baik, bakteria, virus fungus dan apa sahaja bahan yang tak patut ada dalam badan

Selain itu, ia juga mampu menuetralkan toksin yang dihasilkan oleh microorganisma.

Dengan cara makan dan dos yang betul, ia mampu membantu isu-isu yang saya sebut di atas. Nak tahu cara makan. Boleh beli Shaklee dengan sya 019-2075835

(2)Nutriferon

Nutriferon Shaklee. PEngedar Shaklee liyana : 019-2075835


Nutriferon ini memang terkenal dengan immune booster. Ya ia sangat
hebat dan pakar dalam memastikan sistem imun kita sentiasa berada
pada tahap optimum dan bersedia menjadi perisai dalam badan kita
daripada terkena virus-virus yang tidak diingini. Ramai customer yang
memang bagi Nutriferon pada anak-anak mereka yang masih kecil agar
mereka tidak muah dijangkiti virus.

InsyaAllah dengan pengambilan Nutriferon dengan cara betul, susah
untuk kita dapat virus dan klau pun terkena, akan cepat baik semula

(3) Vivix

Vivix Shaklee. Pengedar Shaklee Liyana : 019-2075835

Masa beraya kita makan macam-macam. Dan kebanyakan makanan yang kita makan sangat berminyak, sangat tinggi denagan lemak tepu dan trans fat.

Makanan yang sanagt tinggi dalam karbohidrat sangat bahaya untuk badan melainkan kalau kita pekerja buruh, petani yang menggunakan sangat banyak tenaga. Kerana karbo akan bertukar ke bentuk glucose (gula) dalam badan.

Jadi, selepas anda ambil Vivix, Vivix akan terus tukar karbohidrat dan glucose terus kepada tenaga sejurus selepas kita makan makanan-makanan yang mengandungi lemak dan karbohidrat tu. InsyaAllah, selepas pengambilan Vivix badan korang takkan ada simpanan lemak/kalori.

Dengan pengambilan Vivix, metabolisme badan akan meningkat.

Tapi ada cara makannya untuk dapatkan hasil macam yang sebut seperti di atas. Boleh hubungi saya di talian 019-2075835.

Jika seseorang ada masalah gout, diabetis, jantung ke lagi lah memang wajib ambil Vivix ni. Lepas makan-makan tu terus telan Vivix tu.

(4) B-Complex

Vivix tadi dia kerja banyak. lemak, gula karbo semua dia kerjakan. Tapi kalau B-Complex, dia kerja khusus ke atas GULA.

Karbohidrat(nasi, kuey teow, kuih dll), bila masuk dalam badan ia akan ditukar kepada bentuk gula/glucose. Bila diambil banyak sanagt asa raya, ia akan menyebabkan lebihan kalori dalam badan.

Dan lebihan kalori tu akan disimpan dalam badan dalam bentuk lemak. Apa yang lebih teruk adalaha boleh menyebabkan seseorang boleh terkena DIABETIS.

haa, nampak kan kenapa orang yang dah sedia ada dibetis, gout dan penyakit-penyakit lain, memang lagi wajib ambil suplemen.

So macam mana B-Complex kerja ?

Dia akan kerjakan gula dalam badan dan tukarkan semua gula daripada makanan gula kepada tenaga

(5) Omega Guard

Omega Guard Shaklee. Pengedar Shaklee liyana : 019-2075835

Nak dapatkan Omega in proper ratio sanagt mahal. Makanan kena makan ikan salmon pure beberapa gram setiap hari which is memang susah nak jumpa. Sehari kosnya RM 100++

Jadi kita ada pilihan iaitu dengan omega guard.

Saintis dah extract semua daripada semua daripada minyak ikan (essential fatty acid). Memang kita akan dapat semua nutein essential fatty acid

Omega 3 tak sama dengan Omega 6 dan Omega. Terlalu banyak Omega 6 boleh menyebabkan bada kita meradang atau INFLAMMATION.

Sebab tu musim raya, musim meningkatnya serangan jantung, serangan gout dan macam-macam lagi.

(6) Vita-Lea

Vita-lea Shaklee. Pengedar Shaklee liyana : 019-2075835

Vita-Lea adalah multivitamin. Ia mampu melengkapkan kelompongan nutrisi dalam makanan kita

Dalam Vitalea ni juga mengandungi chromium yang membantu supaya gula tidak terapung apung dalam salur darah kita.

Selain ia mampu bagi kelebihan tenaga kepada aktiviti pada dan perjalanan jauh, Vita-Lea juga mampu menstabilkan tekanan darah kita.

(7) ESP Shaklee

ESP SHaklee. Pengedar Shaklee Liyana : 019-2075835

ESP Shaklee sangat penting. Kerana, protein merupakan bahan binaan utama untuk semua apa yang ada dalam badan kita seperti sel, tisu , hormon dan lain-lain.

Biasanya kalau dah ambil makanan banyak-banyak, tak sempat dah badan kita nak keluarkan hormon. Dan ia boleh menyebabkan berlakunya heartburn.

Pengedar Shaklee Liyana : 019-2075835

Jadi sekadar itu sahaja. Jangan lupa, nak konsultansi berksan, boleh hubungi saya. di talian 019-2075835

Pengedar Shaklee Profesional : Lebih 22 Tahun Pengalaman Guna Produk Shaklee

Pengedar Shaklee Liyana : 019-2075835

Dengan pengalaman yang saya ada, saya mampu untuk beri konsultasi yang berkesan kepada anda.

Saya mahir tentang produk. Dan saya sangat mahir untuk adjust produk ikut keperluan dan isu kesihatan anda.

Pengedar Shaklee Profesional : Dibimbing Oleh Doktor Dan Pakar Nutrisi Berpengalaman

Saya merupakan Pengedar Shaklee Profesional yang dibimbing oleh doktor pakar dan pakar nurisi.

Pengedar Shaklee Liyana : 019-2075835

Saya sangat aktif menghadiri kelas-kelas dan seminar yang dianjurkan oleh Doktor, Pakar Nutrisi dan juga Saintis

Pada bulan Febuari lalu, saya menghadiri sebuah simposium Sains yang dianjurkan oleh seorang saintis daripada US. Beliau bercerita tentang penemuan Dr Elizabeth Blackburn tentang Telomere.

Saya juga banyak menghadiri kelas seperti penerangan berkaitan dengan Kanser bersama Dr. Haresh, Dr. Hafiz dan ramai lagi.

Juga kelas-kelas nutrisi yang dianjurkan oleh Pakr Nutrisi.

Dengan ilmu yang saya ada, saya boleh bantu anda mendapat konsultansi terbaik yang berkesan. Saya akan bantu anda, dapatkan produk dan beri kosultansi berkesan seumur hidup.

Hubungi Liyana, pengedar Shaklee anda di talian 019-2075835

Pengedar Shaklee Liyana : 019-2075835

Pengedar Shaklee & Stokis Shaklee PJ, Sunway, Subang Jaya

Pengedar Shaklee &Stokis Shaklee PJ, Sunway, Subang Jaya. SID : 1268280. Hubungi 019-2075835 untuk konsultansi berkesan. Saya merupakan Pengedar Shaklee dengan 22 tahun pengalaman. Saya Pengedar Vivix Shaklee Profesional yang sangat kompeten yang dibimbing oleh Doktor Pakar dan Pakar Nutrisi yang berpengalaman

Assalamualaikum dan Salam sejahtera. Saya Liyana. Saya merupakan Pengedar Shaklee , Stokis Shaklee & Agen Vivix Shaklee yang Aktif 2019 (id : 1268280) Saya juga tinggal sangat berdekatan dengan Shaklee HQ, Jadi saya boleh bantu anda dapatkan produk Shaklee ketika anda memerlukan. Saya juga ada stok yang fresh dari HQ, bukan stok lama kerana saya tinggal sangat dekat dengan Shaklee HQ.

Selain Cod Shaklee, Cod Vivix Shaklee di kawasan Bandar Sunway dan USJ Subang Jaya, Liyana sebagai Pengedar Shaklee, Pengedar Vivix Shaklee menyediakan khidmat pos ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak. Boleh hubungi Liyana di talian 019-2075835

Nak info lanjut Call  019-207 5835(Klik nombor ini untuk Call) Atau Whatsapp  019-207 5835(Klik nombor ini untuk wasap) .

Saya Pengedar Shaklee & Agen Vivix Shaklee yang boleh COD Produk Shaklee dan COD Vivix Shaklee ke seluruh Bandar Sunway, Petaling Jaya, Subang Jaya. Nak info lanjut Call  019-207 5835  (Klik nombor ini untuk Call) Atau Whatsapp  019-207 5835 (Klik nombor ini untuk wasap) .

Pengedar Shaklee, Stokis Shaklee & Agen Vivix Shaklee Petaling Jaya, Bandar Sunway & Subang Jaya Di Bimbing Oleh Pakar

Pengedar Shaklee & Agen Vivix Shaklee  yang berpengalaman lebih 21 tahun dengan shaklee. Saya juga Stokis Shaklee  dan Pengedar Vivix Shaklee yang mempunyai bimbingan Pakar Nutrisi, Saintis Shaklee & Doktor yang bertauliah

Jika anda nak Beli Produk Shaklee dan Beli Vivix Shaklee, boleh dapatkan Konsultasi Ekslusif dari saya Agen Vivix Shaklee yang Aktif & dibimbing oleh doktor dan pakar nutrisi berpengalaman. Inilah keistimewaan saya Pengedar Shaklee yang betul-betul bertauliah memberikan cara makan yang betul & berkesan.

Nak info lanjut Call  019-207 5835(Klik nombor ini untuk Call) Atau Whatsapp  019-207 5835(Klik nombor ini untuk wasap) .

APA ANDA DAPAT SELAIN PRODUK KEBAIKAN PRODUK ?

Adakan anda ingin membeli dan melaburkan produk kesihatan anda dengan pengedar yang touch n go shaja ? Lepas beli, takda konsultansi dan follow up ? Mesti anda tak nak kan ? Yelah. Siapa yang nak pelaburan dia sia-sia kan. Jangan risau. Anda boleh contact saya liyana (019-2075835)

Apa yang saya kan tawarkan ?

  • Selepas anda menjadi pengguna yang berdaftar dengan saya, anda akan diberi servis konsultansi secara percuma seumur hidup.
  • Mendapat akses konsultansi direct daripada doktor dan pakar nutrisi kami.
  • Harga keahlian yang 20-25% lebih murah daripada harga biasa.
  • Cashback. Jika anda membeli pada beberapa amaun, anda layak mendapat cashback. Sudahlah dapat harga murah, dapat cashback lagi. Untung ke untung ?
  • Peluang mendirikan bisnes pada bila-bila masa. Walaupun asalnyaanda mendaftar hanya untuk makan sendiri. Daftar ahli tak semestinya anda kena bisnes.
  • Bersama dengan kumpulan yang terlatih dan mengamalkan produk Shaklee selama lebih 21 tahun. Dengan pengalaman 21 tahun makan Shaklee, kami sangat mahir tentang cara menggunakan produk Shaklee.

Nak info lanjut Call  019-207 5835(Klik nombor ini untuk Call) Atau Whatsapp  019-207 5835(Klik nombor ini untuk wasap) .

Pengedar Shaklee, Stokis Shaklee & Agen Vivix Shaklee COD Di Lokasi Bandar Sunway, Petaling Jaya, Subang Jaya dengan Servis yang cepat dan laju

Sekiranya anda berminat nak menjadi Agen Shaklee atau nak Beli Shaklee Harga Ahli, boleh Whatsapp  
019-207 5835  (Klik nombor ini untuk wasap) .

Saya akan proses keahlian anda dalam masa kurang 1 jam kerana saya merupakan Pengedar Shaklee yang aktif pada tahun 2019 yang sentiasa berada di Shaklee HQ

So, siapa yang duduk area Bandar Sunway, Petaling Jaya, Subang Jaya  jangan risau ye anda boleh Beli Shaklee &  juga Beli  Vivix Shaklee direct dengan saya. Saya merupakan Pengedar Shaklee Aktif 2019 yang mendapat bimbingan doktor dan pakar nutrisi yang berpengalaman. Kumpulan kami juga berpengalaman menggunakan produk Shaklee selama 21 tahun. Jadi, saya sangat mahir tentang cara penggunaan produk dan pilih produk mengikut kesesuaian masing-masing.

Call Segera Liyana 019-207 5835  Atau Whatsapp  
019-207 5835  (Klik nombor ini untuk wasap)

Pengedar Shaklee Petaling Jaya

Pengedar Shaklee Petaling Jaya. Vivix Shaklee Petaling Jaya. COD Shaklee Petaling Jaya. Hubungi terus kak liyana di talian 019-2075835

Pengedar Shaklee, Pengedar Vivix Shaklee aktif 2019. Assalamualaikum dan selamat sejahtera, saya Nurliyana Zahirah (ID : 1268280). Boleh panggil Liyana. Liyana merupakan Pengedar Shaklee, Pengedar Vivix Shaklee Petaling Jaya. Pengedar Shaklee & Agen Vivix Shaklee yang boleh bantu anda untuk dapatkan Produk Shaklee dengan cepat kerana saya tinggal sangat berdekatan dengan Shaklee HQ. Dan saya ada stok yang fresh daripada Shaklee HQ. Bukan stok lama kerana saya tinggal sangat dekat dengan Shaklee HQ

Nak info lanjut Call   019-207 5835   (Klik nombor ini untuk Call) Atau Whatsapp  019-207 5835 (Klik nombor ini untuk wasap) .

Lokasi COD Shaklee

Anda boleh COD Shaklee di kawasan dibawah ya. Anda juga boleh request lokasi sekiranya lokasi anda tiada dalam senarai. JAngan risau, Kak liyana akan cuba sehabis baik untuk pastikan produk

>>Lagoon Perdana Apartment
>>Sunway Geo
>>Sunway Pinnacle
>>Menara Sunway
>>Sunway Medical Hospital
>>Subang Jaya
>>taman Medan
>>Petaling Jaya.

Kumpulan Pengedar Shaklee, Stokis Shaklee & Agen Vivix Shaklee Petaling Jaya, Bandar Sunway & Subang Jaya Di Bimbing Oleh Pakar

Pengedar Shaklee & Agen Vivix Shaklee  yang berpengalaman lebih 22 tahun dengan shaklee iaitu sejak 1996. Liyana juga Stokis Shaklee  dan Pengedar Vivix Shaklee yang mempunyai bimbingan Pakar Nutrisi, Saintis Shaklee & Doktor yang bertauliah. Jika anda menghubungi saya untuk mendapatkan produk Shaklee, Anda bukan sahaja dapat produk Shaklee, tetapi anda dapai bimbingan cara makan dan konsultansi daripada saya Pengedar Shaklee Petaling Jaya

Kak liyana sangat aktif menghdiri seminar-seminar yang dianjurkan oleh doktor dan pakar nutrisi. Dengan ilmu yang ada, kak liyana boelh bantu anda untuk dapat cara akan dan konsultansi yang sangat berkesan. InsyaAllah !

Jika anda nak Beli Produk Shaklee dan Beli Vivix Shaklee, boleh dapatkan Konsultasi Ekslusif dari saya Agen Vivix Shaklee yang Aktif & Sah. Saya merupakan Pengedar Shaklee yang juga merupakan pengguna Shaklee. Saya akan bantu anda untuk makan produk Shaklee dengan cara yang betul.

Nak info lanjut Call  019-207 5835(Klik nombor ini untuk Call) Atau Whatsapp  019-207 5835(Klik nombor ini untuk wasap) . Boleh hubungi Liyana di talian 019-2075835

Pengedar Shaklee Berpengalaman 22 tahun Bersama Produk Shaklee

Kami merupakan pengedar Shaklee yang berpengalaman selama 22 tahun menggunakan produk Shaklee. Dengan pengalaman itu, kak liyana boleh bantu anda untuk makan produk Shaklee dengan cara yang betul.

Kadang-kadang, ada orang makan produk yang sama tapi kurang berkesan sebab cara makan salah atau produk kurang sesuai dengan isu kesihatan yang dihadapi. Dengan pengalamann ini, kak liyana tahu dan mudah nak kenalpasti produk apa yang sesuai untuk anda. Hubungi kak liyana terus ya 019-2075835.

So, siapa yang duduk area Bandar Sunway, Petaling Jaya, Subang Jaya  jangan risau ye anda boleh Beli Shaklee &  juga Beli  Vivix Shaklee direct dengan saya dan dapatkan servis konsultansi daripasa saya Pengedar Shaklee yang sah dan aktif 2019.

Call Segera Liyana 019-207 5835 Atau Whatsapp  
019-207 5835 (Klik nombor ini untuk wasap)



CARA HILANGKAN KEJANG KAKI WAKTU MALAM

Cara Hilangkan Kejang Kaki waktu malam. Cara atasi kaki cramp ketika tidur/memandu/cuaca sejuk. Cara atasi masalah simpul biawak/tarik mengkarung. Cara elak cramp ketika hamil.

Selalu tak anda alami masalah kaki kejang pada waktu malam atau semasa tengah tidur ?Ada yang panggil simpul biawak, tarik mengkarung. Basically ia adalah cramp atau kejang kaki. Ya Allah. Sakit kan ?

Saya kena Leg Cramp atau kejang kaki ni masa zaman sekolah. Tiba-tiba waktu malam rasa sakit sangat. Tengah tidur. Disebabkan first time kena so, memang rasa terkejut. Dulu mesti ada kena juga sekali sekala.

Bila kita kena kejang kaki waktu malam, kita akan kata oo biasalah banyak berjalan harini. penat sikit harini. dan sebagainya.

Sebenarnya ada cara untuk kita hilangkan kejang kaki waktu malam ni. Atau kejang semasa melakukan aktiviti.

Bila Biasanya Kaki Kejang ?

>>Waktu malam/sedang tidur
>>Wanita mengandung
>>Wanita selepas melahirkan
>>Atlet
>>orang yang aktif seharian
>>orang tua

Sebenarnya, ada cara hilangkan kejang kaki waktu malam.

Cara Hilangkan Kejang Kaki

Sebenarnya, punca kaki kita selalu rasa kejang adalah :

>>Kekurangan bendalir dalam badan
>>Kurang Vitamin yang diperlukan untuk otot
>>Aliran darah tidak lancar
>>Otot kita berada dalam keadaan tegang

Baik, semua ini dapat diselesaikan dengan pengambilan vitamin dan suplemen yang betul. Amalkan makan OSTEMATRIX, InsyaAllah memang berkesan. Sebab di dalamnya ada Kalsium dan Magnesium yang memang menjadi keperluan badan.

Saya pernah tulis tentang kelebihan Ostematrix, Boleh baca artikel di bawah :

>>Ostematrrix untuk siapa
>>Kelebihan Ostematrix
>>Harga OStematrix
>>Senarai Harga Produk Shaklee

Jika kita orang yang selalu mengalami dehidrasi sebab faktor aktiviti harian dan sebagainya, boleh tambah lagi minuman isotonik.

Tapi, ada cara tau nak consume an makan produk Shaklee ni. Kalau anda beli saya, saya merupakan pengedar Shaklee yang sangat berpengalaman

Saya bersama team yang dah berpengalaman kukuh selama 22 tahun makan prosuk Shaklee. So, saya sangat mahir untuk adjust dan ajar anda cara makan yang betul supaya PASTI berkesan.

Ada yang claim makan produk Shaklee yang dia beli daripada orang lain, kurang berkesan. Dia tak rasa perubahan. Bila tanya sebab apa, rupanya cara makan salah. Sebab tu tak berkesan.

Bila saya adjust semula baru nampak hasil.

Saya juga pengedar Shaklee yang dibimbing oleh doktor dan pakar nutrisi yang berpengalaman. Jadi saya memang sagat mahir tentang ilmu produk. Kalau nak tanya pasal semua produk Shaklee tu, saya boleh cerita bukan sahaja fungsi tapi macam man ia bekerja dlam badan.

So hubungi saya, liyana 019-2075835.